mintaküldés, körjárat

Mintaküldés

 Mintaátvételi hely változás!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden partnerünket, hogy a kórbonctani vizsgálatokra küldött minták átvételi helye megváltozott. A mintákat mostantól az Állatvizsgálati Központunkban, Bárban tudjuk fogadni.

Az új mintaátvételi hely címe: 7711 BÁR, 045/7 hrsz.

Megközelítés:

Az 56-os főútról az alábbi térképen jelzett helyen, a Véméndi patak melletti műútra kell lekanyarodni Dunaszekcső irányából jobbra, Mohács irányából érkezve pedig balra (a telep GPS koordinátái 46.055435, 18.718756). A műút elején kint van a Prophyl Kft. táblája.

Kérjük, a műút végén található kapunál a kaputelefonon csengessenek vagy hívják az alábbi telefonszámokat:

  • Dr. Nemes Csaba: +36 70 795 4280
  • Katonáné Dragovics Mónika: +36 70 796 4137

Mintaátvétel:

A vizsgálati mintákat ügyfeleink személyesen is behozhatják hozzánk munkanapokon 7:00 és 17:00 óra közötti időszakban. Rendkívül sürgős esetben a mintabeszállítás ettől eltérő időben is lehetséges, de e minták fogadásának módját az alábbi telefonszámon szükséges előzetesen egyeztetni.

Laboratóriumunk ügyfelei előzetes jelzése alapján biztosítja a vizsgálati minta beszállítását futárral.

A minta csomagolásával, feladásával és annak fogadásával kapcsolatos további tájékoztatás szintén az alábbi elérhetőségeken kérhető.

Mintavételi edényzetet (vércső, tampon), valamint a minta csomagolásához szükséges anyagokat (simítózáras műanyag tasak, megcímzett, feliratozott kartondoboz) megrendelés esetén biztosítunk.

CÍM

7711 BÁR, 045/7 hrsz.

TELEFONSZÁM

Dr. Nemes Csaba: +36 70 795 4280

Katonáné Dragovics Mónika: +36 70 796 413

Körjárat

A laboratóriumunk által biztosított mintabegyűjtő körjárat útján lehetőség van az elhullott állat és/vagy szerv laboratóriumi vizsgálat céljára történő beküldésére.

Előzetes megrendelés alapján kedden és csütörtökön vesszük át a diagnosztikai mintákat az állatorvosok, illetve állattartók telephelyén.

A megrendelést legkésőbb a körjáratokat megelőző napokon, azaz hétfőn és szerdán 14 óráig várjuk a mintaatvetel@prophyl.hu e-mail címen.  További információ  a +36 70 810 5108-as telefonszámon kapható.

A diagnosztikai minta (elhullott állat vagy szerv) szállításának árait a honlapon elérhető aktuális ártáblázatunk tartalmazza.

A vér- és tamponminták beszállítása az eddig megszokott formában továbbra is elérhető. Azaz 9 óráig bejelentve – aznapi csomagfelvétel mellett – a következő munkanapon történő laborba szállítással is küldhető minta (vér, tampon stb.).