kórbonctan, kórszövettan

Elengedhetetlen vizsgálatok

Egy teljes körű diagnózis felállításához elengedhetetlenek a kórbonctani és kórszövettani vizsgálatok.  A kórbonctani szakértőnk a betegség pontos diagnosztizálásával foglalkozik és a gyógyítást segítő beavatkozások, kezelések megállapításához szükséges tanácsokkal látja el állattartó Partnereinket és a kezelő állatorvosokat. Diagnosztikai szakértőink a kórbonctani lelet mellett, a klinikai információkból, a kiegészítő vizsgálatok eredményéből és a szövettani mintákból készített metszetek vizsgálatával megállapítják a betegség típusát, súlyosságát, valamint bizonyos esetekben azonosítják a kórokozókat.

Korszerű boncoló egységünkben elvégezzük a beküldött állati hullák kórbonctani és kórszövettani vizsgálatát és mintákat veszünk a szükséges laboratóriumi kiegészítő vizsgálatok céljából.

Mintabegyűjtő körjárat

Állati hullákat munkaidőben fogadunk. Az elhullott állatok beszállítására lehetőség van mintabegyűjtő körjáratunkkal is. Járműveink a szállítás alatt olyan környezeti körülményeket biztosítanak, amelyek lehetővé teszik, hogy a hullákat ne érjék olyan környezeti hatások, amelyek befolyásolják a boncolás eredményességét.